Samo zabava...
o nam%20a.jpeg

O nama

Domaći radio je radio stanica koja emitira na području Republike Hrvatske, Njemačke i svugdje gdje obitavaju naši gradjani.

Radio je osnovan 2020. godine s ciljem pružanja kvalitetnog sadržaja slušateljima u Njemačkoj i u Hrvatskoj. Program Domaćeg radija je mješavina glazbe, vijesti, informativnih emisija i talk showova.

Glavne značajke Domaćeg radija su:

  • Kvalitetan sadržaj: Radio se trudi pružiti slušateljima najbolji mogući sadržaj, uključujući najnoviju glazbu, aktualne vijesti i zanimljive informativne emisije.
  • Neovisnost: Radio je neovisan od bilo kakvih političkih ili komercijalnih interesa.
  • Zabava: Radio želi biti zabavan i opuštajući za slušatelje.

Program

Program Domaćeg radija je mješavina glazbe, vijesti, informativnih emisija i talk showova. Radio koji se sluša i gleda!

Glazba je najvažniji dio programa. Radio emitira najnoviju glazbu iz Hrvatske i svijeta, uključujući pop, rock, dance, folk i klasični glazbu.

Vijesti se emitiraju svakih sat vremena. Radio također emitira dnevne i tjedne preglede vijesti.

Informacijske emisije se bave aktualnim temama iz Hrvatske i svijeta. Emisije su pripremljene od strane stručnih novinara i analitičara.

Talk showovi su prilika za slušatelje da razgovaraju o aktualnim temama s gostima iz svijeta , kulture, sporta i drugih područja.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, možete nas kontaktirati na:

+49 17634293752[email protected]

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati