Samo zabava...

Prvi Balkan Party u Caffe Bar History – već rasprodan!

profile-picture
Redakcija
Prvi Balkan Party u Caffe Bar History – već rasprodan!

Caffe Bar History, smješten na adresi Marktplatz 38, 96215 Lichtenfels, mjesto je koje vodi obitelj Coha, Lea i Josipa. Ovo popularno okupljalište nudi opuštenu atmosferu, izvrsnu uslugu i nezaboravne večeri, a ovog vikenda, 5.10 , domaćin je prvog Balkan Partyja!

Ovaj poseban događaj, koji je već rasprodan, okupit će ljubitelje glazbe s Balkana, obećavajući noć punu plesne energije i hitova. Na pozornici će nastupiti tri sjajna izvođača: DJ Boky, poznat po svojim energičnim setovima, Samir Dobrostal, te popularni bend Gentlemani.

Balkan Party u Caffe Bar History donosi atmosferu koja se ne propušta. DJ Boky će preuzeti DJ pult i osigurati vrhunsku zabavu, dok će Gentlemani i Samir Dobrostal upotpuniti večer svojim nezaboravnim nastupima. Za sve one koji vole dobru glazbu i ples, ovo je događaj za pamćenje!

Lea i Josipa Coha, vlasnice Caffe Bar History, pozivaju sve posjetitelje da uživaju u toploj dobrodošlici, vrhunskoj usluzi i jedinstvenom ambijentu. Caffe Bar History već je prepoznat kao mjesto gdje se spajaju povijest, kultura i nezaboravne zabave, a prvi Balkan Party je savršena prilika da to i sami doživite.

Ako niste uspjeli rezervirati stol za ovaj događaj, ne brinite – Caffe Bar History priprema još mnogo uzbudljivih evenata u budućnosti. Pratite njihove društvene mreže za najnovije informacije o nadolazećim zabavama.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati