Samo zabava...

Intersolar Europe 2024 u Münchenu – Ključni događaj za solarnu industriju

profile-picture
Redakcija
Intersolar Europe 2024 u Münchenu – Ključni događaj za solarnu industriju

Intersolar Europe 2024: Vodeća izložba za solarnu energiju

Intersolar Europe 2024, vodeća svjetska izložba za solarnu industriju, održat će se od 19. do 21. lipnja 2024. godine u Münchenu, Njemačka, na prestižnoj lokaciji Messe München. Ovaj događaj dio je The smarter E Europe, najvećeg saveza izložbi fokusiranih na energetsku industriju, te okuplja oko 1,500 izlagača i tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta​​.

Konferencija Intersolar Europe, koja će se održati 18. i 19. lipnja 2024. u Međunarodnom kongresnom centru u Münchenu (ICM), pokrivat će širok raspon tema, uključujući najnovije trendove na tržištu, tehnološke inovacije i financiranje PV projekata. Poseban fokus bit će na planiranju, izgradnji i upravljanju velikim solarnim elektranama, uključujući poljoprivredne i plutajuće PV sustave​.

Tijekom događaja, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u raznim forumima i pozornicama, gdje će industrijski stručnjaci raspravljati o ključnim trendovima i budućim temama. Na primjer, Intersolar Forum i PV Manufacturing Stage ponudit će uvide u najnovije tehnologije u proizvodnji PV modula i komercijalnim sustavima. Uz to, nekoliko popratnih događaja, poput Indo-German Energy Dialogue i South Africa Showcase, pružit će mogućnosti za umrežavanje i istraživanje novih tržišta​​.

Intersolar Europe 2024 je nezaobilazan događaj za sve profesionalce u solarnom sektoru. Osim prilike za upoznavanje s najnovijim tehnologijama i inovacijama, posjetitelji će moći uspostaviti važne poslovne kontakte, razmijeniti iskustva s kolegama iz industrije i steći vrijedne uvide u buduće trendove. Markirajte svoje kalendare i pridružite se vodećim stručnjacima u Münchenu kako biste bili dio budućnosti solarne energije.

Foto: Demi media Group

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati