Samo zabava...

Balkan Bazar 2024: Okus Balkana u srcu Münchena

profile-picture
Redakcija
Balkan Bazar 2024: Okus Balkana u srcu Münchena

Tradicionalni Balkan Bazar, održan 2. ožujka 2024. u Münchenu, bio je pravi praznik kulture i okusa. Ovaj događaj, dio Balkanskog dana 2024, okupio je ljude različitih naroda i generacija u slavlju bogate baštine Balkana.

Program za svu obitelj:

Jutro je bilo posvećeno najmlađima. Program s tradicionalnim igrama i radionicama privukao je djecu koja su se rado uključila u zabavu. Za ručak su posjetitelji mogli uživati u ukusnim ćevapima, pravoj balkanskoj specijalitet.

Bogatstvo balkanske ponude:

Popodne je obilježilo otvaranje bazara s izložbom i prodajom tradicionalnih proizvoda iz balkanskih zemalja. Posjetitelji su mogli pronaći sve što srce zaželi, od ukusne hrane i pića (ajvar, hurmasica, šljivovica) do umjetničkih djela, knjiga i rukotvorina. Šaroliki štandovi bili su prepuni boja, mirisa i ukusa, nudeći autentično iskustvo Balkana.

Ples i glazba u ritmu tradicije:

Folklore natjecanje privuklo je mnoštvo gledatelja koji su uronili u čarobni svijet tradicionalnih plesova i glazbe različitih balkanskih naroda. Virtuozni plesači i glazbenici očarali su publiku svojim talentom i energijom.

Balkan Bazar 2024. bio je sjajan događaj koji je očuvao i predstavio bogatstvo balkanske kulture. Posjetitelji su imali priliku uživati u tradicionalnoj hrani, glazbi, plesu, umjetnosti i druženju. Ovaj šarenilo boja, zvukova i okusa zaista je bio praznik za sva osjetila.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati