Samo zabava...

MAMM Destilerija Dobitnik Javnog Priznanja Općine Pitomača za 2024. godinu

profile-picture
Redakcija
MAMM Destilerija Dobitnik Javnog Priznanja Općine Pitomača za 2024. godinu

Općina Pitomača održala je svečanu dodjelu javnih priznanja u Dvorani Centra za Kulturu “Drago Britvić”.

Svečanost je okupila mnoge ugledne goste, predstavnike lokalne vlasti i građane, a posebnu pažnju privukla je dodjela priznanja MAMM destileriji za promicanje Općine Pitomača u zemlji i svijetu.

MAMM Destilerija – Ambasador Kvalitete i Inovacije

MAMM destilerija je ove godine ponijela titulu dobitnika javnog priznanja za svoj izvanredan doprinos u promociji Općine Pitomača. Njihovi visokokvalitetni proizvodi i inovativan pristup proizvodnji prepoznati su ne samo na nacionalnoj, već i na međunarodnoj razini, čime su postali pravi ambasadori naše lokalne zajednice. Ovo priznanje je priznanje za njihov trud i postignuća te potvrda izvrsnosti u području destilata.

Svečana CeremonijaCeremonija dodjele priznanja bila je ispunjena emotivnim trenucima i prigodnim govorima. Predsjednik Općinskog vijeća, Rikard Bakan, mag. oec., održao je inspirativan govor u kojem je istaknuo važnost prepoznavanja i nagrađivanja lokalnih uspjeha. Govoreći o MAMM destileriji, naglasio je kako je njihov uspjeh primjer kako predan rad i kvaliteta mogu staviti malu zajednicu na svjetsku kartu.Značaj PriznanjaJavna priznanja koja dodjeljuje Općina Pitomača od iznimne su važnosti jer prepoznaju trud i zalaganje pojedinaca i organizacija koje doprinose razvoju i promociji naše zajednice. Priznanje MAMM destileriji za promicanje općine na nacionalnoj i međunarodnoj razini samo je jedan od načina na koji Općina Pitomača potiče izvrsnost i inovaciju.Reakcije i DojmoviPriznanje MAMM destileriji izazvalo je pozitivne reakcije među okupljenima. Mnogi su istaknuli kako je ovo priznanje zasluženo te da MAMM destilerija svojim radom i uspjesima služi kao inspiracija cijeloj zajednici. Vlasnici destilerije izrazili su svoju zahvalnost i ponos zbog ovog priznanja, naglašavajući kako će i dalje nastaviti raditi na promicanju kvalitete i inovacije.

Dodjela javnog priznanja MAMM destileriji obilježila je još jednu uspješnu svečanost u Općini Pitomača, potvrđujući važnost prepoznavanja lokalnih talenata i postignuća. Ovaj događaj bio je podsjetnik na vrijednost zajedništva i podrške unutar lokalne zajednice, te je pružio inspiraciju svima koji teže izvrsnosti u svom radu.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati