Samo zabava...

Putujete ovo ljeto na odmor na more? Ovo je aplikacija koja olakšava putovanje i nudi brojne mogućnosti

profile-picture
Redakcija
Putujete ovo ljeto na odmor na more? Ovo je aplikacija koja olakšava putovanje i nudi brojne mogućnosti

Sezona putovanja na odmor, bilo to na more na Jadran ili diljem Balkana je pred nama. Neki su svoj odmor već rezervirali, a neki će to učiniti u sljedećem razdoblju. Ono što se svima predstavlja problem su duga putovanja, čekanje na granicama, kupovanje vinjeta, mijenjanje valuta, plaćanja na odmoru i još štošta toga. No, i za to imamo rješenje!

Prema najavama, nema sumnje da će i ovo ljeto na cestama kroz Njemačku, Austriju, Slovačku, Mađarsku, Sloveniju i Hrvatsku i ove godine vladati velike gužve. Dok se svi žure stići na svoja odredišta, izlazak i kupovina fizičkih vinjeta te drugih stvari koje nam trebaju na putovanju postaje sve naporniji zadatak. Srećom, Aircash je osluškivao potrebe svojih korisnika i donio inovativno rješenje – e-vinjete. Zbog svega toga, vinjete nisu razlog gužvi na granici, ali zasigurno mogu ubrzati putovanje. Sada možete jednostavno kupiti e-vinjetu putem Aircash aplikacije i izbjeći sve neugodnosti.

Što je to Aircash i zašto je koristan?

Aircash je već poznata aplikacija s više od 1.000 000 korisnika diljem Europe. Ova besplatna aplikacija omogućuje vam najbrža i najjednostavnija plaćanja, ali i slanje i primanje novca te ima jednu super funkcionalnost – kupnju e-vinjeta.

Pored toga, uz Aircash aplikaciju možete naručiti i kupiti Aircash Mastercard prepaid karticu koja riješava sve vaše probleme vezane za plaćanje tijekom putovanja, ali i pri svakodnevnoj kupovini i plaćanju putem interneta. Sigurna i pouzdana – Aircash Mastercard kartica sjajan je dodatak svima onima koji vole kontrolirati svoje troškove.

U slučaju da imate samo gotovinu, novac na Aircash možete uplatiti i direktno gotovinom putem A-bona, ali i direktno sa svoje bankovne kartice bez ikakvih naknada.

Brojne pogodnosti Aircash kartice

S Aircash aplikacijom možete kupiti e-vinjete za sedam europskih zemalja: Sloveniju, Austriju, Mađarsku, Češku, Slovačku, Bugarsku i Rumunjsku.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati