Samo zabava...

Trideseta proslava Dana žena u Pitomači: Uz pjesmu i ples u svečanoj atmosferi

profile-picture
Redakcija
Trideseta proslava Dana žena u Pitomači: Uz pjesmu i ples u svečanoj atmosferi

U subotu, 9. ožujka 2024. godine, u Pitomači je održana tradicionalna proslava Dana žena, obilježivši tako 30 godina od prve proslave u tom malom, ali šarmantnom mjestu. Organizatorica proslave, Nada Pintar, pobrinula se da ova jubilarna proslava bude posebna.

Svečana sala restorana Verica bila je prepuna radosnih gostiju, a među 340 prisutnih žena bilo je i nekoliko hrabrih muškaraca koji su se htjeli pridružiti ovoj ženstvenoj proslavi. Atmosfera je bila vrhunska od samog početka, a za zabavu su se pobrinuli poznati glazbenici: Samir Dobrostal sa svojim bandom Gentlemani i Dj Boky koji su posebno za ovu prigodu doputovali iz Njemačke.

Samir Dobrostal i Gentlemani očarali su publiku svojim energičnim nastupom i poznatim hitovima, a Dj Boky se potrudio da plesni podij ne bude prazan ni na trenutak. Plesalo se, pjevalo i slavilo do kasno u noć, a svi su se slažu da je ovo bila jedna od najljepših proslava Dana žena u Pitomači.

Osim glazbene zabave, program je uključivao i mnoštvo nagrada i suvenira za sudionike. Organizatori su se potrudili da svaka dama dobije mali znak pažnje i da se s osmijehom na licu vrati kući.

Proslava Dana žena u Pitomači više je od puke zabave. To je dan kada se žene okupljaju, druže i slave svoja postignuća. To je dan kada se podsjećamo na važnost jednakosti spolova i na sve one žene koje su se borile za bolji život za sve nas.

Nada Pintar i njen tim zaslužuju ogromne pohvale za organizaciju ove jubilarne proslave. Zahvaljujući njihovom trudu, 30. Dan žena u Pitomači ostat će zapamćen kao poseban dan pun plesa, zabave i druženja.

Dodatne informacije:

  • Organizatorica: Nada Pintar
  • Mjesto: Restoran Verica, Pitomača
  • Datum: 9. ožujka 2024.
  • Broj sudionika: 340
  • Glazbeni program: Samir Dobrostal & Gentlemani, Dj Boky
  • Program: nagrade, suveniri

Foto: S Photography Saša Dukaric

#DanŽena #Pitomača #Proslava #NadaPintar #SamirDobrostal #Gentlemani #DjBoky #DomaciRadio

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati