Samo zabava...

Tunel Grič na tri dana postaje centar vina, hrane i dobre zabave, stiže ZAGREB UNDERGROUND!

profile-picture
Redakcija
Tunel Grič na tri dana postaje centar vina, hrane i dobre zabave, stiže ZAGREB UNDERGROUND!

Zagreb će u travnju biti domaćin jedinstvene gastronomske manifestacije – Zagreb Underground, prvog Wine & Walk festivala u Hrvatskoj koji će se održati u tunelu Grič.

Tunel Grič, dug 350 metara, a izgrađen tijekom Drugog svjetskog rata, pretvorit će se u najveći vinski podrum u Hrvatskoj od 12. do 14. travnja. Posjetitelji će moći uživati u degustacijama više od 200 vrhunskih hrvatskih vina te delicijama lokalnih OPG-ova.

Festival je ideja mlade poduzetnice Paule Kovačić, koja je inspirirana sličnim manifestacijama u inozemstvu.

“Svugdje je lijepo, ali doma je najljepše”, kaže Paula. “Željela sam ovu originalnu ideju oživjeti u Zagrebu i predstaviti bogatstvo hrvatskih vina i gastronomije na jedinstven način.”

Tunel Grič bit će vizualno i svjetlosno uređen, a posjetitelji će se kretati jednosmjerno od Mesničke prema Radićevoj ulici. Ulaznice su u prodaji online preko Eventima te na njihovim prodajnim mjestima u ograničenoj količini.

Cijena ulaznice uključuje degustacije vina i delicija, originalnu Zagreb Underground vinsku čašu te zabavu uz glazbene i zabavne programe. Dio prihoda od ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe.

Uz degustacije, posjetitelji će moći uživati i u izložbi vinarstva budućnosti, zabavnom selfie kutku, nagradnim igrama te brojnim iznenađenjima.

Zagreb Underground obećava nezaboravno iskustvo i nadamo se da će postati tradicionalna manifestacija u Zagrebu i šire.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uživate u vrhunskim vinima, ukusnoj hrani i zabavi u ambijentu tunela Grič!

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati