Samo zabava...

Virovitički / Njemački kralj zabave: Samir Dobrostal, čovjek sa mikrofonom i slikarskim kistom

profile-picture
Redakcija
Virovitički / Njemački kralj zabave: Samir Dobrostal, čovjek sa mikrofonom i slikarskim kistom

Samir Dobrostal, ime koje već preko 20 godina odzvanja estradom, nije samo pjevač i muzičar, već i neiscrpni izvor energije i zabave. Rođen u Kutini, svoju ljubav prema muzici probuđio je rano, a danas je poznat kao vokal popularnog benda “Gentlemaniband”, te dugogodišnji voditelj na “Domaćem radiju”.

Njegova muzička priča počela je osnivanjem “Bonite”, grupe koja je osvojila srca publike hitovima kao što su “Haljina bijela”, “Sanjam”, “Dok mi vino dušu grije” i “Varalica”. Njegov snažan vokal i energijsko scensko prisustvo učinili su ga prepoznatljivim licem hrvatske scene.

Nova poglavlja u Njemačkoj:

Nakon deset godina života u Njemačkoj, Samir je nastavio pjevati i svirati. Prije dvije godine osnovao je bend “Gentlemani”, u kojem svira i njegov sin Antonio Dobrostal, nastavljaći tako obiteljsku glazbenu tradiciju. Antonio, slijedeći tatinim stopama, pokazuje talent za glazbu i produkciju.

Više od glazbe:

Samir se u slobodno vrijeme bavi crtanjem, otkrivajući još jednu kreativnu stranu. Njegove slike su prožete emocijama i odražavaju njegovu strast prema životu.

Njegov sin Antonio:

Antonio Dobrostal, uz talentirano sviranje u bendu “Gentlemani”, pokazuje i sklonost produkciji glazbe. U svom studiju radi na kreiranju novih zvuka i aranžmana, nastojeći ostaviti svoj trag u glazbenom svijetu.

Samir Dobrostal je dokaz da kreativnost i talent ne poznaju granice. Njegova karijera, obiteljska strast prema muzici i umjetnosti te neprestana težnja za izražavanjem čine ga inspirativnim primjerom umjetnika koji se ne boji novih izazova.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati