Samo zabava...

Dan odluke za Vatrene!

profile-picture
Redakcija
Dan odluke za Vatrene!

Danas, 19. lipnja 2024., Hrvatska nogometna reprezentacija suočava se s Albanijom u drugoj utakmici skupine B Europskog prvenstva 2024. Utakmica će se održati u 15:00 sati na poznatom Volksparkstadionu u Hamburgu. Ovaj susret nosi veliku važnost za hrvatske “Vatrene” nakon uvjerljivog poraza od Španjolske u prvoj utakmici skupine.

Hrvatska se nalazi u tzv. “skupini smrti”, zajedno s bivšim svjetskim i europskim prvacima Španjolskom i Italijom, te Albanijom. Poraz od Španjolske (0:3) stavlja dodatni pritisak na izabranike Zlatka Dalića da osvoje bodove protiv Albanije kako bi zadržali šanse za prolazak u nokaut fazu natjecanja.

Hrvatska: Očekuje se da će hrvatski sastav uključivati poznate igrače poput Dominika Livakovića, Joška Gvardiola, Luke Modrića, Ivana Perišića i Brune Petkovića​​. Hrvatska će vjerojatno nastupiti s nešto defenzivnijom postavom u usporedbi s utakmicom protiv Španjolske.

Albanija: Albansku reprezentaciju vodi brazilski izbornik Sylvinho, što donosi dodatnu dimenziju i zanimljivost ovom susretu​. Ključni igrači uključuju Berishu, Hysaja, Bajramija i Armanda Broju​​.

Hrvatska je veliki favorit u ovoj utakmici. Stručnjaci predviđaju pobjedu Hrvatske s rezultatom 3:0​​. Prognoze sugeriraju da će Hrvatska dominirati u oba poluvremena, dok bi Albanija mogla postići jedan gol.

Za one koji su u Hamburgu, ovaj grad nudi brojne atrakcije koje vrijedi posjetiti, uključujući poznatu luku, Miniatur Wunderland, te živahnu Reeperbahn ulicu​​.

Utakmica Hrvatska – Albanija je ključna za “Vatrene” u njihovoj potrazi za uspjehom na Europskom prvenstvu 2024. Hoće li Modrić i društvo uspjeti vratiti se nakon poraza od Španjolske i ostvariti prijeko potrebnu pobjedu? Svi ljubitelji nogometa bit će prikovani uz ekrane i tribine u Hamburgu kako bi saznali odgovor.

Foto: Ilustracija Demi media group

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati