Samo zabava...

Srpski navijači sukobili se s policijom u Münchenu: Više uhićenih (VIDEO)

profile-picture
Redakcija
Srpski navijači sukobili se s policijom u Münchenu: Više uhićenih (VIDEO)

U utorak, nekoliko sati prije početka utakmice Europskog prvenstva u nogometu između Srbije i Danske, srpski navijači izazvali su ozbiljne nerede na Marienplatzu u Münchenu. Sukobili su se s policijom, što je rezultiralo privremenim uhićenjem nekoliko osoba i lakšim ozljedama dvojice policajaca.

Kako javlja Bild.de, incident je počeo kada je policija pokušala provesti rutinsku kontrolu nad grupom navijača. Okupljeni prolaznici, solidarizirajući se s navijačima, počeli su bacati boce i stolice s terase kafića. Policijski glasnogovornik izjavio je da su dva policajca zadobila lakše ozljede tijekom sukoba.

Tri navijača su privremeno uhićena pod optužbama za opasne tjelesne ozljede i napad na policijske službenike. Oni će biti izvedeni pred istražnog suca u srijedu. Osim toga, protiv pet osoba podnesene su prijave zbog upotrebe zabranjene pirotehnike.

Incidenti su se nastavili na putu prema stadionu, gdje su srpski i danski navijači zapalili pirotehnička sredstva, čak i unutar podzemne stanice na Marienplatzu, odakle kreću podzemne željeznice i posebni vlakovi prema stadionu.

Neredi nisu bili ograničeni samo na München. Slični sukobi zabilježeni su i u Gelsenkirchenu tijekom utakmice između Engleske i Srbije. Policija je identificirala najmanje jedanaest osoba uključenih u te incidente, uključujući šest srpskih i jednog engleskog navijača, koji su optuženi za tjelesne ozljede.

Policija ulazi među navijače Srbije

Izvor: Bild.de

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati