Samo zabava...

Balkantage dovodi balkanske melodije u München!

profile-picture
Redakcija
Balkantage dovodi balkanske melodije u München!

Balkantage 6. 6. 2024. godine u 15 sati u Münchenstiftu, Hans-Sieber-Haus, Manzostraße 105, 80997 München,će organizirati koncert pune energije i topline balkanske glazbe. Na pozornicu će nastupiti , čarobni glas Samira Dobrostala, talentirani harmonikaš Antonio Dobrostal, koji je ujedno i Samirov sin, te Boris Zibreg kao pratnja na klavijaturi.

Ova trojka će publici izvesti poznate balkanske pjesme, te pubiku provesti kroz bogatu glazbenu kulturu Balkana. Samir Dobrostal, poznat po svom snažnom glasu i izražajnoj scenskoj prezentaciji, oduševiti će publiku svojim emotivnim izvedbama, dok će ga Boris Žibreg pratiti na klavijaturama, stvarajući jedinstvenu atmosferu. Antonio Dobrostal će se pridružiti ocu na harmonici, dodajući još jedan sloj bogatstva i energije zvuku benda.

Ovaj koncert je besplatan i otvoren za sve, te predstavlja savršenu priliku da se upoznate sa bogatom kulturom Balkana i uživate u vrhunskom muzičkom iskustvu. Dođite i prepustite se čarima balkanske glazbe!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da doživite Balkan u srcu Münchena!

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati