Samo zabava...

BalkanTalk München 2024: Snaga različitih iskustava

profile-picture
Redakcija
BalkanTalk München 2024: Snaga različitih iskustava

BalkanTalk München 2024, održan u Gasteigu, okupio je inspirativne govornike iz različitih sfera života, ujedinjene svojim balkanskim korijenima. Snježana Goričkić, organizatorica i voditeljica, otvorila je događaj pozdravljajući sudionike i naglašavajući važnost povezivanja i razmjene iskustava.

Prof. Dr. Pero Micić, ekonomist i “Gastarbeiter Kind”, podijelio je svoje uvide o integraciji i inovacijama. Melissa Kross, glazbenica s njemačko-hrvatskim korijenima, govorila je o bogatstvu višestrukih identiteta. Nelly Sigmann, Ms. Baden-Württemberg, ispričala je dirljivu priču o prebrođavanju poteškoća i pronalasku snage.

Salko Juklo, influencer iz Bosne, zabavio je publiku svojim humorom i autentičnim pristupom društvenim mrežama. Kristijan Ivančić, influencer i kuharski majstor, predstavio je emocije i tradiciju kroz svoje recepte. Mihael Rako, poznati YouTuber, moderirao je raspravu o integraciji i životu u Njemačkoj.

Elvis, pobjednik natjecanja “30 Elvisa”, uveličao je atmosferu humorom.

BalkanTalk München 2024 bio je inspirativan događaj koji je istaknuo snagu različitih iskustava i važnost povezivanja balkanske zajednice u Münchenu.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati