Samo zabava...

Bonita band se okuplja za Dan općine Suhopolje 14.08.2024.

profile-picture
Redakcija
Bonita band se okuplja za Dan općine Suhopolje 14.08.2024.

S velikim veseljem najavljujemo jedinstveno okupljanje svih članova Bonita benda povodom Dana općine Suhopolje 14. kolovoza 2024. godine. Za ovu posebnu prigodu, Bonita band će ponovno zasvirati zajedno, predvođeni Samirom Dobrostalom. Koncert će se održati u Velikom šatoru u centru Suhopolja, s početkom u 18 sati.

Ovaj događaj nije samo prilika za ponovno okupljanje ljubitelja Bonita benda, već i za iskazivanje zahvalnosti svim članovima benda koji su svirali tijekom godina, kao i svim obožavateljima koji su ih vjerno pratili. Bonita band se raduje ponovnom druženju sa svojim fanovima i nada se da ćete ovu vijest dijeliti kako bi se okupilo što više ljudi i kako bi ovaj dan bio nezaboravan.

Uz Bonita band, u programu će nastupiti i drugi izvrsni izvođači:

  • Darus Despot
  • DJ Boky
  • Gentlemani
  • Josip Posavec
  • Nena Kožar
  • i mnogi drugi gosti

Očekuje nas večer ispunjena glazbom, zabavom i druženjem. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da budete dio okupljanja Bonita banda i proslavite Dan općine Suhopolje na najbolji mogući način. Vidimo se u Velikom šatoru!

Podijelite ovu vijest i pridružite nam se 14. kolovoza 2024. kako bi zajedno proslavili i uživali u sjajnoj glazbi i društvu. Veselimo se vašem dolasku!

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati