Samo zabava...

Ena Friedrich dolazi nam u Međimurje u Club Amadeus!

profile-picture
Redakcija
Ena Friedrich dolazi nam u Međimurje u Club Amadeus!

Ena otkriva detalje o prijateljici Mariji Zadravec i njezinoj novoj karijeri

Domaći radio postavio je pet blic pitanja Eni, poznatoj po svojim ulogama u reality showovima, angažmanima za Playboy i jedinstvenom sadržaju koji snima. Ena nam je otkrila nekoliko zanimljivih detalja o sebi i svojoj prijateljici Mariji Zadravec.

Ena je istaknula da je Marija sjajna osoba s kojom je uvijek lako surađivati. Njih dvije su mnogo puta radile zajedno, a Marijina energija i profesionalizam uvijek su ostavljali snažan dojam. Također upoznata s Marijinim nedavnim zaokretom u karijeri, uključujući njezin rad kao DJ-a i snimanje dueta.

Posebno je zanimljivo što će Marija svoj prvi nastup kao DJ imati u rodnom Međimurju, u Amadeus klubu. Ena nam je otkrila da su joj mnogi sugerirali da prvi nastup bude u Zagrebu, ali Marija je odlučila da svoj debi napravi u svom rodnom kraju, što pokazuje koliko joj to mjesto znači.

Ena je pohvalila Međimurje kao regiju s pozitivnim i gostoljubivim ljudima te je rekla da uvijek rado posjećuje to mjesto. Za kraj, Ena je poželjela Mariji puno sreće na njezinom prvom nastupu, i dodala da će također doći u Club Amadeus na prvi nastup svoje dobre prijateljice.

Ekipa domaćeg radia također će popratit ovaj spektakl koji će prirediti
DJ Sweet Mery & DJ Boky
U clubu Amadeus – Pleškovec
Vidimo se 01.06. U 22 h

Video intervju možete pogledati na ovome linku:

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati