Samo zabava...

Esad Merulić se Vraća na Scenu: Novi Hit “I da me ljube druge” Oduševljava Publiku

profile-picture
Redakcija
Esad Merulić se Vraća na Scenu: Novi Hit “I da me ljube druge” Oduševljava Publiku

Poznati pjevač Esad Merulić, nakon kraće stanke, vraća se na scenu s novim hitom “I da me ljube druge”. Ovo je prva pjesma koju je Merulić objavio u 2024. godini, a u kratkom intervjuu za Domaći radio najavio je da planira izbaciti još novih pjesama tijekom godine.

“Glazbu za ovu pjesmu sam radio ja, a tekst je napisala gospođa Zdenka Dubravica. Aranžman je nešto drugačiji, ali sjajan, a potpisuje ga vlasnik studija Senad Dresević,” rekao je Esad Merulić.

Novi singl već je privukao pažnju publike i medija, a mnogi su ga proglasili osvježenjem na domaćoj glazbenoj sceni. Merulićev povratak s ovim hitom potvrđuje njegovu sposobnost da iznova oduševi slušatelje i prilagodi se suvremenim glazbenim trendovima, zadržavajući pritom svoj prepoznatljivi stil.

Pjesmu “I da me ljube druge” možete poslušati na linku ispod i uživati u novom zvuku koji Esad donosi.

Poslušajte pjesmu “I da me ljube druge” ovdje

Esad Merulić je kroz svoju karijeru postao jedan od najprepoznatljivijih glasova na našim prostorima. Njegov povratak na scenu s novim singlom sigurno će obradovati mnoge njegove fanove, a mi s nestrpljenjem iščekujemo što nam još sprema u 2024. godini.

Esad Merulić nas ponovno oduševljava svojim talentom i glazbom. Njegov novi singl “I da me ljube druge” sigurno će postati hit, a mi ćemo ga s užitkom pratiti u njegovim budućim glazbenim projektima.

Pratite nas za više informacija i ekskluzivnih intervjua sa vašim omiljenim izvođačima na Domaći radio.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati