Samo zabava...

Hrvatska dobija novi dom u Europi! Divan tematski park otvara se 26. travnja!

profile-picture
Redakcija
Hrvatska dobija novi dom u Europi! Divan tematski park otvara se 26. travnja!

Ljubitelji zabave i putovanja, spremajte se! Europa Park, jedan od najpopularnijih tematskih parkova u Europi, dobiva uzbudljivu novu atrakciju – tematski dio posvećen Hrvatskoj! Ovaj jedinstven park bit će otvoren 26. travnja 2024. godine i nuditi će posjetiteljima nezaboravno iskustvo hrvatske kulture i prirodnih ljepota.

Što možete očekivati

Hrvatski dio Europa Parka bit će smješten u blizini postojećeg tematskog područja “Austrijska sela” i zauzimat će oko 20 hektara. Park će biti ukrašen nizom hrvatskih simbola, uključujući zastavu, grb i tradicionalnu odjeću. Posjetitelji će moći uživati u raznim atrakcijama, uključujući:

  • Vožnju brodom kroz hrvatski gradić
  • Roller coaster tematski prema hrvatskim mitovima i legendama
  • Vožnju tamburaša
  • Restorane koji nude tradicionalnu hrvatsku kuhinju
  • Trgovine koje prodaju hrvatske suvenire

Više od zabave

Hrvatski dio Europa Parka neće biti samo zabavno mjesto za provođenje dana. To će biti i sjajna prilika da se nauči više o bogatoj kulturi i povijesti Hrvatske. Park će surađivati s hrvatskom vladom i privatnim poduzećima kako bi osigurali da su sve atrakcije autentične i točne.

Ne propustite!

Otvorenje Hrvatskog dijela Europa Parka uzbudljiv je događaj koji ne želite propustiti. Ako ste tražili jedinstveno i nezaboravno putovanje, ovo je ono za vas! Dođite i sami se uvjerite u čaroliju Hrvatske u srcu Europe.

Dodatne informacije

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati