Samo zabava...

Klopotec u Pitomači: Gdje tradicija priča nove priče

profile-picture
Redakcija
Klopotec u Pitomači: Gdje tradicija priča nove priče

Pitomača, Hrvatska – TIC Klopotec, smješten na očaravajućem Kladarskom bregu, nije samo turističko-informacijski centar već i moderna interpretacija simbola vinogradarske tradicije Pitomače – klopotca.

Više od centra za informacije

Otvoren 2023. godine, TIC Klopotec brzo je postao omiljeno turističko odredište zbog svoje jedinstvene ponude. Ne samo da pruža informacije o Pitomači i širem području Bilogore, već nudi i niz zanimljivosti za posjetitelje:

  • Panoramski vidikovac: Dominantna karakteristika centra je divovski, osam metara visok moderni klopotec koji služi kao vidikovac. S njega se pruža fantastičan pogled na okolne brežuljke Bilogore, rijeku Dravu u Mađarskoj, a čak se naziru i planine Papuk i Psunj.
  • Multimedijski sadržaji: Unautra centra posjetitelje čeka moderna multimedijalna izložba koja, kroz video zapise, interaktivne dodirne ekrane i virtualnu stvarnost, prikazuje povijest, kulturu i tradiciju vinogradarskog kraja Pitomače.
  • Polazna točka za avanturu: TIC Klopotec je idealna polazna točka za razne aktivnosti. Bicikle se mogu iznajmiti na licu mjesta, a u blizini se nalaze brojne pješačke i planinarske staze.
  • Degustacija vina i hrane: Nakon aktivnog dana, posjetitelji se mogu opustiti i uživati u brojnim restoranima i vinarijama u okolici koji nude domaća vina i tradicionalnu pitomačku hranu.

Kako doći do TIC Klopotec

TIC Klopotec se nalazi na Kladarskom bregu, malo izvan centra Pitomače. Za upute kako doći, možete posjetiti njihovu web stranicu [we stranica TIC Klopotec].

Simbol prošlosti s pogledom na budućnost

TIC Klopotec sjedinjuje bogatu povijest vinogradarske tradicije Pitomače s modernom tehnologijom i avanturističkim duhom. Bez obzira da li ste ljubitelj vina, povijesti, prirode ili adrenalina, TIC Klopotec ima nešto za vas. Dođite i sami iskusite ovaj jedinstveni spoj tradicije i moderne turističke destinacije!

Cijeli intervju za Domaći radio pogledajte ovdije: https://domaci-radio.com/wp-content/uploads/2024/04/Klopotec.mp4

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati