Samo zabava...

Malmö Arena Eksplodira! Baby Lasagne nije imao nastup već koncert za pamćenje !

profile-picture
Redakcija
Malmö Arena Eksplodira! Baby Lasagne nije imao nastup već koncert za pamćenje !

Neponovljivo Putovanje sa “Rim Tim Tagi Dim”

Malmö Arena nije doživjela ništa slično ovog utorka! Baby Lasagne je doslovno zapalio pozornicu na prvom polufinalu Eurosonga 2024. Njegov nastup sa “Rim Tim Tagi Dim” nije bio samo pjesma, to je bilo cijelo iskustvo.

Od prvog trenutka, publika je bila uhvaćena energijom. Eksplozija svjetla, plesača u sjajnim kostimima i Baby Lasagne koji je dominirao scenom sa svojom karizmom – sve je stvorilo atmosferu koja se teško može opisati riječima.

Ali prava magija se desila kada je prvi refren otpjevao Baby Lasagne. Publika je spontano počela pjevati zajedno: “Rim tim tagi dim, !” Malmö Arena se pretvorila u ogromno karaoke gdje su svi zajedno slavili glazbu i energiju “Rim Tim Tagi Dim”.

Nakon nastupa, cijela dvorana je urlikala od oduševljenja. Ovakav odziv publike je bio jasna poruka – Hrvatska ide u finale!

Baby Lasagne je na press konferenciji nakon nastupa sretno izjavio: “Ovo je nevjerojatno! Hvala cijeloj Hrvatskoj na podršci. Dali smo sve od sebe na sceni i čini se da je publika to prepoznala. Vidimo se u finalu!”

Nema sumnje, Baby Lasagne je sa svojim nastupom u Malmöu ušao u legendu Eurosonga. Uzbuđeno očekujemo finale i vidimo da li će “Rim Tim Tagi Dim” odnijeti i konačnu pobjedu!

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati