Samo zabava...

MAMM Destilerija osvaja srebro na prestižnom natjecanju u Londonu!

profile-picture
Redakcija
MAMM Destilerija osvaja srebro na prestižnom natjecanju u Londonu!

Pitomačka destilerija MAMM obradovala je lokalnu zajednicu osvojivši srebrnu medalju na prestižnom London Spirits Competitionu za svoj EUDOKIA Quince Brandy. (Rakija od Dunje)

Sjajni rezultat: EUDOKIA Quince Brandy, izvanredna rakija od dunje osvojila je srebrnu medalju u kategoriji brandy s 82 boda.

Prepoznatljivost: Ovo je fantastično priznanje za MAMM Destileriju i potvrda njihove predanosti proizvodnji pića vrhunskog kvaliteta. Nagrada na ovako prestižnom natjecanju donosi im značajnu međunarodnu prepoznatljivost i svrstava ih među najbolje proizvođače pića na svijetu.

O Edokiji:

  • Proizvođač: MAMM Obrt za proizvodnju jakih alkoholnih pića
  • Kategorija: Brandy
  • Broj bodova: 82
  • Degustacijske karakteristike: Prekrasne arome trešnje i bobica, okus jagode, maline i kruške, dugo i zadovoljavajuće finale
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Godina proizvodnje (Vintage): Nije navedeno

O London Spirits Competitionu:

London Spirits Competition je prestižno međunarodno natjecanje koje se održava svake godine u Londonu. Natjecanje ocjenjuje širok spektar alkoholnih pića, a MAMM Destilerija se istaknula u konkurenciji preko 1500 pića iz više od 50 zemalja svijeta.

Značajna nagrada: Ova nagrada je od velikog značaja za MAMM Destileriju, ali i za cijelu Hrvatsku. Pokazuje da hrvatski proizvođači pića mogu konkurirati i pobijediti najbolje na svijetu.

Čestitke MAMM Destileriji na ovom fantastičnom postignuću!

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati