Samo zabava...

Marija Zadravec, poznata kao Swet Mery, ostala bez gaćica na svom prvom Dj nastupu! (FOTO)

profile-picture
Redakcija
Marija Zadravec, poznata kao Swet Mery, ostala bez gaćica na svom prvom Dj nastupu! (FOTO)

Prošlog vikenda održan je nevjerojatno zabavan event u jednom od renomiranih klubova u Sjevernoj Njemačkoj. Na binu su prvi put zajedno stali poznati DJ Boky i nova nada na DJ sceni, Marija Zadravec, poznatija kao Swet Mery.

Marija je ovaj nastup iskoristila za svoju premijeru i pokazala se kao prava zvijezda za Dj pultom. Klub je bio prepun razigrane publike koja je uz energične ritmove DJ Bokya i Swet Mery plesala u ludom ritmu više od 4 sata.

Atmosfera je bila toliko uzavrela da je na kraju Marijinog seta publika počela vikati: “Mery, Mery, Mery..te je Marija spontano skinula svoje gaćice i bacila ih obožavateljima u publiku, čime je stvorila još veću euforiju.

Marijin menadžer i DJ Boky su u zajedničkoj izjavi potvrdili da je ovo bio tek prvi nastup ovog DJ dueta, ali da već sada imaju brojne upite za nastupe širom Njemačke, pa čak i cijele Europe. Očito su Boky i Swet Mery pronašli pravi recept za zagrijavanje publike, a sudeći po Marijinom pothvatu, ne boje se ni malo eksperimentiranja!
Izjava Marije Zadravec nakon nastupa:

“Još uvijek drhtim malo,” uz uzbuđenje je izjavila Marija Zadravec našem novinaru nakon nastupa. “Nisam očekivala tako pun klub! Publika je bila fantastična i energija je bila nevjerovatna. Stvarno sam zadovoljna suradnjom s DJ Bokyyem, odlično smo se uklopili. Definitivno idemo dalje zajedno! Budući nastupi bit će sve ludji i bolji, već pripremamo nove remikse i mashupove. Jedva čekam nadolazeću europsku turneju!”

Klikni u našu fotogaleriju:

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati