Samo zabava...

Vatreni protiv Španjolaca: Spektakl u Friedrich’s Cafe-Bar-Bistrou Ingolstadt

profile-picture
Redakcija
Vatreni protiv Španjolaca: Spektakl u Friedrich’s Cafe-Bar-Bistrou Ingolstadt

Ingolstadt, 15. 6. 2024. – U srcu našeg grada, Friedrich’s Cafe-Bar-Bistro priprema nezaboravno sportsko veče za sve ljubitelje nogometa. Povodom utakmice između Hrvatske i Španjolske, koja će se održati 15. lipnja 2024. u 18:00 sati, Friedrich’s vas poziva na zajedničko gledanje i navijanje uz brojne zanimljive aktivnosti.

Paljenje roštilja i DJ Boky za vrhunsku atmosferu

Večer počinje paljenjem roštilja gdje će svi posjetitelji moći uživati u ukusnim delicijama s roštilja. Za atmosferu će se pobrinuti DJ Boky iz Domaćeg radija, koji će svojom glazbom dodatno zagrijati navijački duh i osigurati da raspoloženje bude na vrhuncu.

Podrška našim Vatrenima

Pozivamo sve navijače da dođu i zajedno podržimo naše Vatrene! Uz veselu i prijateljsku atmosferu, Friedrich’s Cafe-Bar-Bistro bit će idealno mjesto za zajedničko praćenje ovog nogometnog spektakla. Naši igrači trebaju našu podršku, a nema boljeg načina nego uz odličnu hranu, glazbu i društvo.

Pripremite se za večer prepunu emocija

Utakmica između Hrvatske i Španjolske uvijek donosi mnogo emocija i uzbuđenja. Ove godine, pridružite nam se u Friedrich’s Cafe-Bar-Bistrou i budite dio ove nezaboravne navijačke avanture. Dođite u društvu prijatelja i obitelji, i zajedno bodrimo naše Vatrene prema pobjedi!

Vidimo se 15. lipnja u Friedrich’su – mjestu gdje se spajaju ljubav prema nogometu, odlična hrana i fantastična atmosfera. “U boj Vatreni”!

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati