Samo zabava...

Njemačka pod udarom oluje: Kaos na cestama, leteća stabla i snijeg u Bavarskoj

profile-picture
Redakcija
Njemačka pod udarom oluje: Kaos na cestama, leteća stabla i snijeg u Bavarskoj

Njemačku je u ponedjeljak zahvatilo nevrijeme s olujnim udarima, uzrokujući značajne poremećaje u prometu, oštećenja i ozljede. Putnici su bili satima zaglavljeni u vlakovima, a brojne su prometne veze otkazane ili su vlakovi kasnili. Srušena stabla su oštetila automobile, električne i telefonske vodove, te ozlijedila nekoliko osoba.

Nevrijeme je pogođeno široko područje Njemačke, uključujući Hessen, Falačko-Porajnje, Baden-Württemberg, Bavarsku, Sjevernu Rajnu-Vestfaliju i Donju Sasku.

U Hessenu su dvije žene ozlijeđene kada je stablo palo na automobil. Vatrogasne su ekipe u ovoj saveznoj zemlji imale desetke intervencija zbog nevremena.

U Bottropu je 19-godišnji pješak ozlijeđen kada ga je udarilo stablo. U Hattingenu je muškarac ozlijeđen u vrtu od stabla koje je palo. U Kölnu je srušeno stablo oštetilo autobus i lakše ozlijedilo vozača.

U Bavarskoj su tri osobe u automobilu zadobile teške ozljede u nesreći na autocesti A9. U Falačkom-Porajnju je deset automobila oštećeno padom stabala ili drugih predmeta. U Ludwigshafenu su stabla pala na ulice i dalekovode.

Dok se veći dio Njemačke bori s posljedicama olujnog nevrijeme, iz Bavarske stižu vijesti kako je u pojedinim područjima pao snijeg.

Ovo je samo primjer naslova i meta opisa. Možete ih prilagoditi svojim potrebama i dodati dodatne informacije.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati