Samo zabava...

Poziv za Svjedoke Nakon Teške Nesreće u kojoj je Ozlijeđena Hrvatska Državljanka u Pforzheimu

profile-picture
Redakcija
Poziv za Svjedoke Nakon Teške Nesreće u kojoj je Ozlijeđena Hrvatska Državljanka u Pforzheimu

Pforzheim, Njemačka – U neobičnom događaju koji je uzburkao lokalnu zajednicu, dve žene su teško ozlijeđene prilikom prelaska ceste Zerrennerstraße u Pforzheimu. Incident se dogodio u srijedu, 3. siječnja oko 19:50 sati, pri čemu je jedna od ozlijeđenih žena identificirana kao hrvatska državljanka.

Prema izvještajima svjedoka, nesreća se dogodila na pješačkom prijelazu, mjestu koje se obično smatra sigurnim za pješake. Nesreća je potaknula lokalne vlasti da pokrenu detaljnu istragu, tražeći svjedoke koji bi mogli pružiti više informacija o okolnostima koje su doveli do ovog tragičnog događaja.

Policija Pforzheima poziva sve koji su bili u blizini mjesta događaja i koji imaju korisne informacije da se jave. “Svaki detalj, koliko god bio malen, može biti ključan u razumijevanju ove nesreće,” izjavio je glasnogovornik policije.

Stanje ozlijeđenih žena trenutno je stabilno, ali ozbiljno, a lokalna zajednica izražava svoju zabrinutost i nade za njihov brz oporavak. Ovaj događaj je ponovno pokrenuo raspravu o sigurnosti pješaka na cestama i potrebi za pojačanim mjerama zaštite.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati