Samo zabava...

Zaboravite na kišu i kapute: Njemačka dočekuje ljetni svibanj!

profile-picture
Redakcija
Zaboravite na kišu i kapute: Njemačka dočekuje ljetni svibanj!

Zaboravite na hladnoću i kišu! Proljeće u Njemačkoj dolazi u velikoj stilu, a s njime i nevjerojatno toplo vrijeme. Meteorolozi prognozirajuаju da će temperature u svibnju porasti do 30 stupnjeva, što znači da nas čekaju ljetni dani i blage noći. Vrijeme je da skinemo zimske kapute i uputimo se vani, u uživamo u sunčanim zrakama!

Nakon što je travanj donio rekordno vruće dane, a zatim naglo zahlađenje, sada se u Njemačkoj kreće val topline. Meteorolozi predviđaju da će temperature od sljedećeg vikenda početi osjetno rasti.

Već u subotu se očekuju ugodnih 22 stupnja, a u nedjelju će se živa skočiti i do 25 stupnjeva. Praznik rada 1. svibnja bit će posebno vruć, s temperaturama do 27 stupnjeva, a možda i više u nekim dijelovima zemlje.

Ovaj toplinski val uzrokovan je strujanjom toplog zraka iznad Europe. On će donijeti sunčane dane i ljetne uvjete u cijelu Njemačku.

Zima je konačno gotova, a proljeće je u punom jeku. Uz rastuće temperature i sunčane dane, ovo je savršeno vrijeme da se izađe vani i uživa u prirodi. Vrijeme je za planinarenje, biciklističke vožnje, piknike i druge aktivnosti na otvorenom. Dakle, idite van i iskoristite ovaj prekrasan ljetni svibanj!

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati