Samo zabava...

Bonus za radnike Mercedes-Benza: Do 7.300 eura u travnju!

profile-picture
Redakcija
Bonus za radnike Mercedes-Benza: Do 7.300 eura u travnju!

Dobra vijest za zaposlenike Mercedes-Benza u Njemačkoj! Nakon rekordnog bonusa u 2023. godini, i ove godine ih čeka značajna financijska nagrada. Prema najnovijim najavama, zaposlenici će u travnju dobiti bonus u iznosu do 7.300 eura.

Ova izdašna nagrada rezultat je solidnog financijskog rezultata tvrtke u 2023. godini. Očekuje se da će oko 91.000 zaposlenika koji ispunjavaju uvjete dobiti bonus, a konačni iznos ovisit će o konačnim financijskim rezultatima za tu godinu.

“Fascinantna vozila, inovativne tehnologije i financijska snaga temelj su uspješne transformacije naše tvrtke”, istaknula je Sabine Kohleisen, službenica za ljudske resurse i direktorica rada u Mercedes-Benz Group AG. “Zahvaljujući punoj predanosti naših kolega u vrlo izazovnom tržišnom okruženju, ova je godina bila još jedna rekordna. Veliko hvala svima koji čine uspjeh Mercedes-Benza mogućim.”

Predsjednik Glavnog radničkog vijeća Mercedes-Benz Group AG, Ergun Lümali, naglasio je da je ova nagrada izraz zahvalnosti za izvanrednu izvedbu i fleksibilnost zaposlenika. “Uspješna raspodjela dobiti ne nagrađuje samo predanost i naporan rad, već i lojalnost i odlučnost naših kolega da prevladaju izazove i postignu ciljeve.”

Mercedes-Benz od 1997. godine ima praksu podjele dobiti s kolektivno ugovorenim zaposlenicima. Ova praksa potvrđuje predanost tvrtke socijalnoj odgovornosti i nagrađivanju zaposlenika za njihov doprinos uspjehu tvrtke.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati