Samo zabava...

Revolut unapređuje sigurnost korisnika: Korištenje umjetne inteligencije za zaštitu od APP prijevara s karticama

profile-picture
hatrix
Revolut unapređuje sigurnost korisnika: Korištenje umjetne inteligencije za zaštitu od APP prijevara s karticama

Revolut koristi umjetnu inteligenciju za zaštitu korisnika od prijevara s karticama, fokusirajući se na APP prijevare (Authorised Push Payment). Novi sustav, temeljen na sofisticiranoj AI tehnologiji, prepoznaje rizično ponašanje, štiteći financijska sredstva korisnika.

Umjetna inteligencija koristi strojno učenje kako bi otkrila pokušaje prijevara korisnika, pružajući dodatni sloj sigurnosti uz mogućnost prepoznavanja plaćanja povezanih s prijevarama. Sustav može odbiti sumnjive transakcije, štiteći korisnike od gubitka sredstava i upućujući ih na intervenciju za prijevare unutar aplikacije.

Korisnici će biti educirani o prijevarama te će im aplikacija pružiti mogućnost konzultacije sa stručnjacima za dodatne informacije o transakcijama. Ova inovacija omogućava korisnicima da nastave s legitimnim plaćanjima, dok se istovremeno štite od prijevara.

Prema globalnim podacima Revoluta, sustav je rezultirao smanjenjem gubitaka od APP prijevara s karticama za 30%. Ova napredna značajka aktivna je u Revolut aplikaciji i dostupna korisnicima diljem svijeta. David Eborne, Direktor Odjela za prijevare tvrtke Revolut, ističe da ova inovacija omogućuje sigurno trošenje novca, pružajući zaštitu od prijevarnih radnji, umjesto potpunog blokiranja legitimnih transakcija.

Odgovori

Domaci Radio aplikacija

Kako bi uživali u punim mogućnostima našeg Domaći radio portala instalirajte našu progresivnu web aplikaciju. Klikom ovdje saznaj više.

Instaliraj odmahNemoj instalirati